A Jordán Királyi Orvosi Szolgálatok főigazgatója fogadta a Magyar Orvosi Szakszolgálatok igazgatóját

Szoros együttműködés a Pécsi Tudományegyetemmel
2019.04.11.
IDEB 2022 nemzetközi védelmi kiállításon poszterbemutatót tartottak a PTE-ÁOK PhD hallgatói
2022.05.17.

A Jordán Királyi Orvosi Szolgálatok főigazgatója fogadta a Magyar Orvosi Szakszolgálatok igazgatóját

A Jordán Királyi Egészségügyi Szolgálat főigazgatója, Dr. Abdullah Omeish dandártábornok szerdán fogadta a Magyar Egészségügyi Szolgálat főigazgatóját és kísérő delegációját.
Omeish dandártábornok a két baráti ország számos közös érdekű kérdésében tárgyalt a vendégekkel az együttműködés és koordináció szempontjairól, valamint megköszönte a magyar egészségügyi szolgálatoknak, hogy számos orvosi eszközt adományoztak a Royal Medical Servicesnek. A vendég pedig méltatta a Királyi Orvosi Szolgálat erőfeszítéseit és a két baráti ország történelmi kapcsolatainak mélységét, azok minden téren való megerősítésére irányuló törekvését. A delegáció ellátogatott a Queen Rania Al Abdullah Gyermekkórház sürgősségi osztályára, az Országos Mentő- és Sürgősségi Oktatási Központba, valamint a Muna Princess College-ba.
A találkozón részt vett a Királyi Orvosi Szolgálat Al-Hussein városi ügyekért felelős főigazgató-helyettese, Yousef Zureikat dandártábornok, valamint az egészségügyi ügyekért és régiókért felelős dandártábornok, Ghazi Al-Dahiyat dandártábornok, valamint a Royal Medical Service vezető tisztjei.

Forrás: https://www.facebook.com/544492305690279/posts/2118400964966064/